De Glamour Diamond pannen van Mepra zijn geproduceerd uit roestvrijstaal en voorzien van een Eclipse Diamond anti-aanbaklaag. Deze nieuwste generatie anti-aanbaklaag is extreem krasvast en vrij van PFOA.
Deze Glamour Diamond koekenpan is voorzien van een drielaagsbodem:
- 18/10 roestvrij staal: sterk en vormvast waardoor de pan niet krom zal trekken.
- Aluminium: voor optimale warmteverdeling over de gehele bodem
- Staal voor inductie: hierdoor kan de pan op alle warmtebronnen incl. inductie
De anti-aanbaklaag is ongevoelig voor vlekken en bestand tegen de vaatwasser.
Het handvat is gemaakt van roestvrijstaal waardoor de gehele pan ook in de oven geplaatst kan worden.
Gezonder bakken
Vetstoffen zijn niet meer nodig. De ervaring dat pannenkoeken en eieren in de pan blijven plakken behoren met deze pan tot het verleden. Een Glamour Diamond koekenpan verdeelt de hitte goed en bakt niet aan. De uitstekende hitteverdeling wordt veroorzaakt door de juiste materiaalsoort en de dikte ervan.
Welke koekenpan kiest u?
De koekenpan is de meest bekende pan in de keuken vanwege het feit dat deze voor veel verschillende bereidingen kan worden ingezet. Een goede koekenpan verdeelt de warmte goed en bakt niet aan. De verdeling van de warmte hangt af van het soort materiaal en de dikte van het materiaal. Of een pan wel of niet aanbakt hangt af van de bekleding van de pan en de temperatuur. Deze Glamour Diamond pan heeft een anti-aanbaklaag dus geschikt voor iedereen.
Tips van Mepra
- Werk altijd met een schone pan voor het beste resultaat
- Verwarm uw koekenpan goed voor. Neem de tijd voordat u de voedingsmiddelen in de pan doet, ook bij een pan met een anti-aanbaklaag.