Heeft u vragen? Bel 085 - 30 32 659

Braadpan

braadpannen

Braden is rustig garen

In een braadpan kan eten worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het verder wordt gegaard in de oven. Om het vlees dicht te schroeien moet de braadpan tot een hoge temperatuur worden verhit en gebruikt men vetstof. Een braadpan is breed en diep en heeft een dikke bodem zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Mepra braadpannen zijn voorzien van een extra dikke bodem die zorgt voor gelijkmatige verspreiding van de warmte over de gehele bodem van de pan. Dit is nodig om grote stukken vlees of gevogelte goed aan te kunnen braden.

Daarnaast wordt met het braden ook de aanzet gemaakt voor een goede saus. Verwijder hiervoor na het aanbraden het vlees uit de pan, voeg bijvoorbeeld ui en champignons toe en blus af met rode wijn en /of bouillon. Roer de aanzet los, kook de jus en serveer met het vlees.

De braadpannen uit de glamour stone serie zijn voorzien van een stone anti-aanbaklaag wat de pannen ook zeer geschikt maakt voor het bereiden van rijst of pasta gerechten. Met de 32 cm glamour stone braadpunt kunt u koken voor de gehele familie