Roestvrijstalen wok met non-stick stone coating aan de binnenkant. Wokken zonder toevoeging van vetstof, lekker en gezond.
Een wok wordt veel in de oosterse keuken gebruikt. De wok is dieper en meestal dunner dan een koekenpan en wordt hoofdzakelijk gebruikt om te roerbakken. Roerbakken noemen we daarom ook wel wokken. Verder word de wok ook wel gebruikt voor vele andere kooktechnieken zoals stomen, stoven, braden, frituren, koken of blancheren.
Glamour stone wokpannen hebben een 3-delige bodem:
- 18/10 roestvrij staal
- aluminium
- staal voor inductie
De anti-aanbaklaag wordt niet aangetast door de vaatwasser en is ongevoelig voor vlekken.
Wilt u het liefste vetvrij koken? Deze wokpan brengt een vetvrije keuken binnen bereik.
Let op! Deze wok bevat een anti aanbaklaag en derhalve niet geschikt voor gebruik op wokbranders. De pan wordt op een wokbrander dermate warm dat de coating kan gaan smelten. Op een wokbrander adviseren we enkel een plaatstalen wok zonder anti aanbaklaag te gebruiken. Uiteraard is deze wok wel te gebruiken op gasfornuizen en inductiekookplaten.