De 'Eterna Stone' anti-aanbaklaag aan de binnenzijde van deze koekenpan beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat u vetarm kunt bakken. De stevige handgreep is mooi en functioneel: fraai gevormd en wordt niet heet.
Met deze pan kunt u ingrediënten bakken (tot 260°C), met behoud van hun vitaminen en structuur. De Eterna Stone anti-aanbaklaag gaat -zelfs bij dagelijks gebruik- lang mee, is vrij van PFOA en extreem krasbestendig (30x harder dan reguliere coating!).
De bodem van de pan is opgebouwd uit 4 lagen: stone anti-aanbaklaag aan de binnenzijde, RVS(INOX), aluminium en inductiestaal aan de onderzijde. Hierdoor warmt de pan snel op en ontstaat een perfecte warmteverdeling. Deze koekenpannen hebben een doorsnede van 24 en 28 cm. Deze koekenpannen kunnen in de vaatwasser en zijn geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.
Overige kenmerken van de anti aanbaklaag:
* Bestand tegen hoge temperaturen
* Wordt niet aangetast door metalen voorwerpen
* Vaatwasserbestendig