Koekenpan
De beste koekenpan: Stone

- 30x krasbestendiger dan andere anti-aanbaklagen.
- 4 afmetingen: 20, 24, 28 of 32 cm
- Vrij van PFOA
- 3 laags inductiebodem. Ook geschikt voor gas.
- Vetvrij bakken. Voeg boter of olie toe alleen voor de smaak.
- Vaatwasmachine bestendig.
Indien besteld op werkdagen voor 16:00 uur, zelfde dag verzonden!
-
Fryng Pan With Lid Cm. 20 Stone Black
De handige pan voor een ei, klein stuk vlees of vis.
Normale prijs: € 94,95
Special Price € 59,00
-
Koekenpan 'Fantasia Stone' 24 cm
De handige pan voor een ei, klein stuk vlees of vis.
Normale prijs: € 115,95
Special Price € 69,00
-
Koekenpan 'Fantasia Stone' 28 cm
De handige pan voor een ei, klein stuk vlees of vis.
Normale prijs: € 135,95
Special Price € 89,00
-
Koekenpan 'Fantasia Stone' 32 cm
De handige pan voor een ei, klein stuk vlees of vis.
Normale prijs: € 162,95
Special Price € 109,00
-
Koekenpanset Fantasia Stone 24 + 28 cm
• Beste anti-aanbaklaag
• Volledig uit roestvrijstaalNormale prijs: € 245,95
Special Price € 149,00
-
Koekenpanset Fantasia Stone 20 + 24 + 28 cm
• Beste anti-aanbaklaag
• Volledig uit roestvrijstaalNormale prijs: € 338,95
Special Price € 199,00
-
Koekenpan 'Glamour Diamond' 20 cm
• RVS handgreep (niet warm)
• Vaatwasmachine bestendigNormale prijs: € 109,95
Special Price € 59,00
-
Koekenpan 'Glamour Diamond' 24 cm
• Volledig roestvrijstalen pan
• Geschikt voor inductieNormale prijs: € 129,95
Special Price € 68,95
-
Koekenpan 'Glamour Diamond' 28 cm
• Beste anti-aanbaklaag
• Pan volledig uit roestvrijstaalNormale prijs: € 152,95
Special Price € 89,00
-
Koekenpanset Glamour Diamond 24 + 28 cm
• Beste anti-aanbaklaag
• Volledig uit roestvrijstaalNormale prijs: € 276,95
Special Price € 149,00
-
Koekenpan 'Glamour Diamond' 20 +24 + 28 cm
• Beste anti-aanbaklaag
• Volledig uit roestvrijstaalNormale prijs: € 383,95
Special Price € 199,00
-
-
-
-
-
Koekenpannen
De meest bekende en meest gebruikte pan in de keuken is zeker de koekenpan. De reden is de veelzijdigheid van de pan.
De naam van de pan is logisch. Dit soort pannen wordt gebruikt voor het bereiden van pannenkoeken. Ook ander voedsel, zoals bijvoorbeeld vlees, eieren of aardappelen, worden in een koekenpan gebakken. Kenmerken van een goede koekenpan zijn dat de warmte goed verdeeld wordt en dat de pan niet aanbakt.
- Hitteverdeling: Dit heeft te maken met de materiaalsoort en de dikte. Dikker materiaal verdeelt de hitte beter en houdt de warmte langer vast.
- Aanbakken: Of uw eten wel of niet aanbakt ligt aan de bekleding van de pan (heeft uw pan bijvoorbeeld een anti-aanbaklaag) en de temperatuur.
Tip van de chef
Doe bij voorkeur de ingredienten niet direct in de pan nadat deze op de warmtebron is gezet.
Geef uw koekenpan de tijd om warm te worden. Voeg daarna olie of beter toe, laat deze ook warm worden en voeg dan pas de ingredienten toe.
Bakken zonder toevoeging van olie of boter is ook mogelijk in deze pannen en dit zorgt voor een natuurlijke smaak en mooie kleur van uw vis, vlees, groente of ei. Deze pannen zijn uitgebreid getest. Niet alleen door Mepra, maar ook door diverse test-instanties. Lees [hier] meer over de koekenpannentest.
Bent u toe aan een mooie en kwalitatieve koekenpan? Bij Mepra vind u een selectie van onze koekenpannen in verschillende soorten en maten. En heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!